Het team komt bij elkaar!

Doeltreffende oplossingen voor een doelgerichte economie

Eerste ontmoeting van het team

Etentje in Namen

Een beetje achtergrond

Vóór woensdag 15 juli vonden de besprekingen van ons Uitgestelde Ideeën-team uitsluitend op het videochatplatform Zoom plaats. Onze leden hadden elkaar nog nooit persoonlijk ontmoet.

Zoom is in corona-tijden een uitstekend platform geweest om tal van besprekingen te houden en activiteiten te ondernemen. Daar willen we hier openlijk onze dankbaarheid voor uitspreken.

Ook wij hebben dit platform veelvuldig gebruikt, waarop videoconferenties gedurende 40 minuten met 4 of meer personen gratis kunnen plaatsvinden. Nuttig voor tal van sectoren, waaronder zeker ook het onderwijs. Een uitstekende service.

Link naar Zoom

Ondanks het feit dat de digitale meetings ons in de mogelijkheid hebben gesteld om een project te realiseren met een visie die we allemaal delen, leek een ontmoeting in persoon ons na maandenlange samenwerking geen slecht idee. De versoepelde maatregelen boden ons die kans.

En dus ontmoetten we elkaar in levenden lijve voor een aangenaam onderonsje, waarin ideeën werden uitgewisseld over de pandemie, de gevolgen daarvan voor onze economie, over de bestaande en naar naar onze mening nog ontbrekende maatregelen, over de nood aan doorzetten maar evenzeer de nood aan vakantie.

We hebben tevens de gelegenheid aangegrepen om de T-shirts en mondmaskers te passen die we hebben laten ontwerpen (die ook de winnaars van onze wedstrijd toegestuurd krijgen). De T-shirts en maskers zullen ook bij toekomstige wedstrijden als prijzen worden uitgereikt.

Oh, en ik zou het haast vergeten: het eten was voortreffelijk!