Hulp

Doeltreffende oplossingen voor een doelgerichte economie

Idee toevoegen

Om een nieuw idee toe te voegen:

  • Kies de categorie waar jouw idee het best bij past (bijvoorbeeld ‘horeca’). Dat kan via het menu bovenaan de pagina ⇑, of door te klikken op de link onder de categorie afbeeldingen op de homepage.
Kies de categorie
  • Vul de volgende gegevens in: voornaam, achternaam, e-mailadres, wachtwoord naar keuze, de titel van je idee en een beschrijving. Optioneel kun je ook een afbeelding toevoegen en trefwoorden/tags.

Tip: als je anoniem wilt blijven, kun je een website zoals bijvoorbeeld “10 Minute Mail” gebruiken, waar je een e-mailaccount krijgt dat slechts 10 minuten geldig is. Onze site zal dat e-mailadres onthouden, en je kunt er ook verder mee inloggen. Het enige verschil is dat wij jou niet kunnen contacteren indien dat nodig zou zijn.

Voordat je idee op de website verschijnt, wordt het eerst gecontroleerd. Als de inhoud aanstootgevend, illegaal of op andere wijze ongepast zou zijn, wordt het idee niet gepubliceerd. Contacteer ons als je twijfelt.

Alle ideeën en opmerkingen worden in ieder geval gemodereerd.
 

Op bestaande ideeën reageren of stemmen

Om op bestaande ideeën te stemmen of een opmerking te plaatsen moet je aangemeld zijn. Dat doe je met de login-knop bovenaan het ideeënformulier.