De “Synergie Business Day”

Doeltreffende oplossingen voor een doelgerichte economie

De “Synergie Business Day”

Op 17 september organiseerde de Synergie Business Club, actief in het Uitgestelde ideeën project, zijn eerste synergie op de werkdag. Een innovatieve activiteit in deze onzekere gezondheidscontext.

Na maanden zonder netwerken stonden bedrijven te popelen om samen te komen rond originele activiteiten. Vier bubbels van een twintigtal deelnemers doorkruisten daarom de Grand Hornu (Henegouwen) waar verschillende activiteiten werden georganiseerd die ontspanning en zaken combineerden. Elke 45 minuten wisselden de groepen van activiteit zonder elkaar te kruisen en konden zo deelnemen aan: een conferentie over creativiteit, een bezoek aan de digitale kunsttentoonstelling van Matt Mullican, een digitale beurs, een Lachyoga en een minispel.

Na afloop van deze activiteiten kwamen de 130 deelnemers en exposanten samen voor een maaltijd onder verschillende feesttenten. De mogelijkheid om allemaal samen te zijn, maar iedereen in hun eigen bubbel!

Dit evenement bewees ons dat we origineel moesten zijn en beperkingen moesten hanteren om ons nieuwe perspectieven te bieden!


Hier zijn enkele foto’s van het evenement.

En hier, in een video die Bright Business heeft gemaakt, beelden van het evenement.

1er Synergie Business Day au Grand Hornu

Vous avez raté notre 1er Synergie Business Day? Bright Business a capté pour vous les images de notre événement de la rentrée. Un parcours découverte autour de 4 activités alliant business et détente suivi d’un networking!

Merci à nos sponsors sans qui cet événement n’aurait pu voir le jour:
Group S – Partenaire RH Peps Intérim Opel Willems Mons BMW Premium Selection L. Louyet Toyota Mons Google

Gepubliceerd door Synergie Business Club su Mercoledì 7 ottobre 2020

 

No Comments

Add your comment